Djkjdtwm

 

Новини

Новини: 101
7 жовт. 2013

День працівника освіти

Відбулося свято з нагоди Дня працівників освіти
26 вер. 2013

День дошкілля

26 вересня у Верхньоворітському дошкільному навчальному закладі відзначили День дошкілля. На урочистостях зібрались завідуючі дошкільних навчальних закладів району, вихователі, методисти, а також їхні юні вихованці. Завітали на свято, щоб привітати працівників дитсадків, начальник управління освіти, молоді та спорту Воловецької райдержадміністрації В.М. Попелич, голова районної ради В.В. Малильо та завідуюча організаційно-аналітичного відділу районної ради Ю.В.Тегза.
25 вер. 2013

Нарада із заступниками керівників шкіл

25 вересня на базі Воловецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбувся інструктивно-методичний семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи на якому розглядалися організаційно-методичні аспекти роботи навчально-виховних закладів у 2013-2014 навчальному році.
24 вер. 2013

“Ми — таланти твої, Закарпаття”

Відповідно до наказу департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації 21 вересня у Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості “ПАДІЮН” зібралися обдаровані діти з усієї області. Тут стартував ІІ етап фестивалю-конкурсу дитячої та юнацької творчості “Ми — таланти твої, Закарпаття”. У конкурсі взяли участь понад 90 дітей з усіх районів Закарпаття. Юнаки та дівчата змагалися у двох вікових категоріях: 8–11 років та 12–15 років. Творчість учасників оцінювали у трьох конкурсних номінаціях: «Сучасний спів», «Образотворче мистецтво» та «Декоративно-ужиткове мистецтво». Воловеччину представляли – сольний спів : Олена Малюта ( Н.Ворітська школа – інтернат), Христина Мигович (Гукливська ЗОШ І-ІІ ст.); образотворче мистецтво : Юрій Щобак (Гукливська ЗОШ І-ІІ ст.).., Каріна Кравець ( ЦПРДТ); декоративно-ужиткове мистецтво: Халус Катерина, Тетяна Турецька (ЦПРДТ). Згідно з Положенням про проведення Конкурсу в номінації «Сучасний спів» учасників оцінено за якістю виконання двох різнопланових пісень, у номінаціях «Образотворче мистецтво» та «Декоративно-ужиткове мистецтво» – за представленими зразками виготовлених заздалегідь робіт та виконанням творчих конкурсних завдань за темою «На крилах бабиного літа». У кожній з цих категорій за перемогу змагались по 18 учасників . У номінації «Образотворче мистецтво»( вікова категорія 12 – 15 років) ІІ місце виборов Щобак Юрій, учень 8 класу Гукливської ЗОШ І-ІІ ст.. У номінації «Декоративно-ужиткове мистецтво» (вікова категорія 12 – 15 років) ІІ місце присуджено Халус Катерині, вихованці гуртка «Дизайн одягу» Центру позашкільної роботи і дитячої творчості , керівник Піньо Т.Ф. Вітаємо переможців і бажаємо їм творчих успіхів.
19 вер. 2013

Нарада

Відбулася нарада з завідуючими ДНЗ
17 вер. 2013

Кущові змагання з футболу

17 вересня на стадіоні села Біласовиця зібрилися футбольні команди шкіл Біласовиці, Тишова, Завадки та Верб'яжа для виявлення двох сильніших команд, які продовжать участь у районній спартакіаді. За результатами напружених матчів місця між командами розподілилися наступним чином: 4 місце - Верб'язка ЗОШ 3 місце - Тишівська ЗОШ 2 місце - Завадська ЗОШ 1 місце - Біласовицька ЗОШ Перше місце посіла команда Біласовицької ЗОШ І-ІІ ступенів
13 вер. 2013

Тренінг навчання

Тренінг - навчання вчителів в рамках проекту " Відкритий світ"
30 серп. 2013

Про проведення тренінгу класних керівників

З метою впровадження Програми " Азбуки поводження з ТПВ" на базі Абранської ЗОШ І-ІІ ст. та В.Ворітської ЗОШ І-ІІІ ст. 29 серпня 2013 року о 10 годині відбудуться тренінги з класними керівниками.
23 серп. 2013

Семінар-нарада вчителів інформатики

Викладання предмету "Сходинки до інформатики" в 2 класі
19 серп. 2013

До уваги відповідальним ІСУО

Згідно гріку на сайтіі "Курс:Освіта" продовжуються вебінари.